Sobanoedels met garnalen, zeekraal en ponzu-dressing

Kikkoman - Kuki - Miura - S&B | 3 personen
3 personen
Sobanoedels met garnalen, zeekraal en ponzu-dressing
Bereidingswijze
  • Klop in een kommetje een dressing van de Ponzu, het citroensap en de sesam- en olijfolie.
  • Maak de zeekraal schoon en snijd de bieslook fijn.
  • Kook de sobanoedels gaar, giet ze daarna af en spoel ze af met koud water.
  • Bak terwijl de sobanoedels koken de garnalen met een beetje olijfolie.
  • Haal de garnalen uit de pan en bak daarna de zeekraal in een beetje olijfolie gedurende 1-2 minuten.
  • Meng de koude sobanoedels met de dressing, bieslook, sesamzaadjes en zeekraal.
  • Breng op smaak met sansyo en zwarte peper. Voeg naar wens een paar eetlepels koud water toe voor een smeuïger resultaat.
  • Serveer de sobanoedels met de gebakken garnalen en eventueel een partje citroen.
Ingrediënten
4 tl
Citroensap
5 tl
Olijfolie
2-3 el
Gehakte bieslook
gemalen
Zwarte peper
220 gram
Reuze- of tijgergarnalen
80 gram
Zeekraal

Bekijk meer recepten


Bekijk meer producten

Sitemap

Home
Assortiment
Recepten
Merken
Over YamaFoodShop
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Contact

info@yamafoodshop.nl
+31 (0) 85 273 88 80

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Follow us

© 2025 YamaFoodShop.nl | Privacyvoorwaarden | Algemene voorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.