Snijd de zalm in blokjes. Kruid met peper, chilivlokken en Kikkoman Teriyaki marinade. Voeg limoensap en -rasp toe. Voeg sesamolie toe en meng grondig. Zet opzij om te marineren.
Snijd de groene paprika in blokjes die even groot zijn als de blokjes vis.
Snijd de venkel en appel in dunne reepjes. Voeg honing, citroensap en olijfolie toe. Meng grondig. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.
Rijg afwisselend stukjes vis en paprika stokjes.
Bestrijk de spiesen met de resterende marinade en bestrooi met 1 el sesamzaad.
Grill de zalmspiesjes op een hoge temperatuur gedurende ongeveer 10 min. Draai ze af een toe om voor een gelijkmatige garing.
Garneer met gesneden lente-ui, de resterende sesamzaadjes en geraspte limoenschil. Serveer samen met de venkelsalade.
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.