Was de Itamae-rijst tot het water helder van kleur is. Bereid deze zoals omschreven op de verpakking.
Terwijl de rijst kookt, verhit olie in een grote koekenpan en bak de prei 5 minuten aan. Braad daarna de kip 3 tot 4 minuten mee in de koekenpan. Voeg de knoflook en de Kikkoman Teriyaki BBQ Honey toe en bak het geheel 2 tot 3 minuten, totdat de saus goed warm is. Voeg tot slot de geraspte wortels toe.
Verdeel de rijst over de norivellen en plaats op de helft van ieder vel wat spinazie, kip en het preimengsel. Strooi een aantal sesamzaadjes over het geheel. Vouw de nori-vellen dubbel en snij ieder stuk in 4 stukken. Maak van de losse stukken rolletjes en dan kun je er van genieten.
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.