Niku Miso

Itamae- Kikkoman - Kuki - Shinsyu-ichi | 4 personen
4 personen
Niku Miso
Bereidingswijze
  • Pel de ui en knoflook, schil de gember en snijd alles fijn. Schil de wortel en snijd de wortels en champignons in kleine blokjes. Snij de lente-ui in kleine stukjes.
  • Zet een pan op middelhoog vuur en doe hier een scheutje olie in om in te bakken. Doe de wortel samen met de ui, knoflook, gember en champignons in de pan en stoof dit zacht. Voeg na circa 2 minuten gehakt toe en rul dit. 
  • Meng de sesamolie met de miso, mirin en sojasaus en voeg deze toe aan de pan.
  • Laat dit nog circa 10 minuten zachtjes stoven. (Voeg eventueel een klein beetje water toe als het te droog wordt.)
  • Serveer in een diepe kom op gestoomde rijst en top af met wat fijngesneden bosui. 
Ingrediënten
300 gram
1
Ui
1 cm
Gember
1
Kleine wortel
50 gram
Champignons
1
Lente-ui
1 teen
Knoflook
250 gram
Gehakt
1
Bosui

Bekijk meer recepten


Bekijk meer producten

Sitemap

Home
Assortiment
Recepten
Merken
Over YamaFoodShop
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Contact

info@yamafoodshop.nl
+31 (0) 85 273 88 80

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Follow us

© 2025 YamaFoodShop.nl | Privacyvoorwaarden | Algemene voorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.