Gegrilde zalm

Yama | 2 personen
2 personen
Gegrilde zalm
Bereidingswijze
  • Steek de barbecue aan.
  • Snijd de cherrytomaatjes doormidden.
  • Maak op een bordje een bedje van veldsla en de gesneden tomaatjes.
  • Bestrijk de zalm aan beide kanten met de Unagi Kabayaki Sauce.
  • Grill de zalm 3-4 min. Draai de filets voorzichtig om met een spatel en rooster ook de andere kant nog 1-2 minuten tot de zalm goudbruin kleurt, maar van binnen nog rosé is.
  • Leg de zalm op het bedje van sla en tomaatjes.
  • Strooi wat geroosterde sesamzaadjes over de zalm om het gerecht af te maken. 
Ingrediënten
2
Zalm 150 gr
2 handjes
Veldsla
2 handjes
Cherrytomaten

Bekijk meer recepten


Bekijk meer producten

Sitemap

Home
Assortiment
Recepten
Merken
Over YamaFoodShop
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Contact

info@yamafoodshop.nl
+31 (0) 85 273 88 80

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Follow us

© 2025 YamaFoodShop.nl | Privacyvoorwaarden | Algemene voorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.