Aziatische bloemkool-wings

Kikkoman - Kuki | 4 personen
4 personen
Aziatische bloemkool-wings
Bereidingswijze
  • Verdeel de bloemkool in roosjes en was deze.
  • Meng het meel met ca. 150 ml water en sojasaus. Wentel de roosjes hierin en leg ze op een van bakpapier voorziene bakplaat.
  • Bak in de voorverwarmde oven op 225°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Schil de knoflook, pers deze en meng hem met ketchup, Tamari, siroop, gember, olie en limoensap.
  • Meng de hete bloemkool-wings met de marinade, leg ze terug op de bakplaat en bak ze nogmaals gedurende ca. 5 à 10 minuten.
  • Reinig de lenteuitjes, was deze en snijd in fijne ringen.
  • Breng de kokosmelk met de pindakaas aan de kook en breng op smaak met limoensap, sojasaus en chilipoeder.
  • Garneer de bloemkool-wings met lenteuitjes, sesam en koriander en serveer met de kokossaus.
Ingrediënten
1
Bloemkool
65 gram
Tarwemeel
3 teentjes
Knoflook
3 el
Ketchup
2 el
Suikersiropp
1 el
Gersdpte gember
3 el
Limoensap
2
Lente-ui
200 ml
Kokosmelk
75 gram
Pindakaas

Bekijk meer recepten


Bekijk meer producten

Sitemap

Home
Assortiment
Recepten
Merken
Over YamaFoodShop
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Contact

info@yamafoodshop.nl
+31 (0) 85 273 88 80

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Follow us

© 2025 YamaFoodShop.nl | Privacyvoorwaarden | Algemene voorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.