Quinoa bowl met citrusgarnalen en komkommersalade

Kikkoman - Kuki | 2 personen
2 personen
Quinoa bowl met citrusgarnalen en komkommersalade
Bereidingswijze
  • Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Klop ondertussen het ei los met 1 theelepel Kikkoman Ponzu, limoenschil en bloem. Wentel de schoongemaakte garnalen in dit beslag en bak ze in hete olie.
  • Snijd de komkommers in dikke plakken, meng met gehakte chili, gehakte bieslook, citroenschil, 1 theelepel Kikkoman Ponzu en sesamzaadjes.
  • Meng de gehakte koriander met de gekookte quinoa.
  • Verdeel alles over twee kommen en serveer.
Ingrediƫnten
100 gram
Guinoa
Verse koriander
220 gram
Rauwe garnalen met staarten
1
Ei
2 el
Bloem
1 tl
Limoenschil
4 el
Olie
120 gram
Komkommer
1 tl
Gehakte Spaanse peper
1 tl
Gehakte bieslook
1 tl
Citroenschil

Bekijk meer recepten


Bekijk meer producten

Sitemap

Home
Assortiment
Recepten
Merken
Over YamaFoodShop
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Contact

info@yamafoodshop.nl
+31 (0) 85 273 88 80

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Follow us

© 2025 YamaFoodShop.nl | Privacyvoorwaarden | Algemene voorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.