Gegrilde tonijnsteak en salade

Uchibori | 2 personen
2 personen
Gegrilde tonijnsteak en salade
Bereidingswijze
  • Meng voor de marinade de sojasaus, sinaasappelsap, paprika poeder, gedroogde oregano, knoflook en chilipeper.
  • Bedek de tonijnsteaks met de marinade en zet opzij om te marineren. (minimaal 30 min.)
  • Verwijder de overtollige marinade van de tonijnsteaks en grill ze op hoge temperatuur gedurende 1-2 min aan elke kant, zodat de vis roze blijft vanbinnen.
  • Meng in een tweede kom voor de dressing de ponzu, tahin pasta en olijfolie.
  • Hak de olijven fijn en snijd de kerstomaatjes doormidden.
  • Serveer de tonijnsteaks op een bedje van sla, olijven, tomaten en kappertjes. Besprenkel met de dressing en bestrooi met gehakte peterselie.
Ingrediƫnten
2
Tonijnsteak 150 gram
125 ml
Verse sinaasappelsap
0,5 el
Paprika poeder
0,5 el
Gedroogde oregano
2 teentjes
Knoflook vers geperst
0,5 el
Chilipeper
1 bosje
Peterselie
2 handjes
Sla
90 gram
Pitloze zwarte olijven
1 el
Kappertjes
100 gram
Kerstomaatjes
100 gram
Olijfolie
1 tl
Tahinpasta

Bekijk meer recepten


Bekijk meer producten

Sitemap

Home
Assortiment
Recepten
Merken
Over YamaFoodShop
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Contact

info@yamafoodshop.nl
+31 (0) 85 273 88 80

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Follow us

© 2025 YamaFoodShop.nl | Privacyvoorwaarden | Algemene voorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.