Pink Sakura Cocktail
Hakutsuru | 1 persoon
1 personen
Bereidingswijze
Bereidingswijze ijsblokjes met bloesem
Plaats kersenbloesem in een ijsblokjesvorm (let erop dat de bloesem die je gebruikt eetbaar is)
Schenk voorzichtig gekookt en daarna geheel afgekoeld water in de vorm
Na een paar uur zijn de ijsblokjes bevroren
Bereidingswijze cocktail
Vul een cocktailshaker met ijs
Voeg de sake, kersenlikeur, grapefruitsap en suikersiroop toe
Shake tot goed gekoeld
Plaats de ijsblokjes in een mooi glas
Zeef de inhoud van de cocktailshaker in het glas
Voeg tot slot raspberry & rhubarb tonic naar smaak toe
Ingrediënten
Versgeperste grapefruitsap
Raspberry & rhubarb tonic
Eetbare kersenbloesem voor ijsklontjes
Toevoegen aan mandje
Gegrilde tonijnsteak en salade
2 personen
Teriyaki spareribs
2 personen
Takoyaki
2 personen
Gegrilde zalm
2 personen
Uramaki met zalm en avocado
2 personen
Aziatische zalm-paprikaspiesjes
2 personen
Miso soep
4 personen
Teriyakivarkenskoteletten
2 personen
Saké grapefruit cocktail
2 personen
Spinazie- appelsalade met honing-mosterddressing
2 personen
Nasu Dengaku
2 personen
Frisse tonijnsandwiches
2 personen
Japanse Orange Breeze cocktail
1 personen
Gierstepap met gekaramelliseerde banaan
2 personen
Shakshuka
2 personen
Niku Miso
4 personen
Quinoa bowl met citrusgarnalen en komkommersalade
2 personen
Aziatische bloemkool-wings
4 personen
Toegevoegd aan mandje
Itamae
Itamae Rice 750 gr
Toegevoegd aan mandje
Ebara
Ebara Stamina Ninniku no Tare 270 gr
Toegevoegd aan mandje
Chika Sake cup
Chika Sake Cup (13,5% alc) 200 ml
Toegevoegd aan mandje
Itamae
Itamae Nori 10 st/26 gr
Toegevoegd aan mandje
Itamae
Itamae Amazu Shoga 200 gr
Toegevoegd aan mandje
Ebara
Ebara Yakitori no Tare 240 ml
Toegevoegd aan mandje
Tare
Tare Liquid Seasoning Japanese Ama Shoyu 400 ml
Toegevoegd aan mandje
Itamae
Itamae Mirinfu Choomiryo 500 ml
Toegevoegd aan mandje
Tare
Tare Liquid Seasoning Japanse Miso 400 ml
Toegevoegd aan mandje
Tare
Tare Liquid Seasoning Korean Spicy 400 ml
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy .