Pink Sakura Cocktail

Hakutsuru | 1 persoon
1 personen
Pink Sakura Cocktail
Bereidingswijze

 

Bereidingswijze ijsblokjes met bloesem

  • Plaats kersenbloesem in een ijsblokjesvorm (let erop dat de bloesem die je gebruikt eetbaar is)
  • Schenk voorzichtig gekookt en daarna geheel afgekoeld water in de vorm
  • Na een paar uur zijn de ijsblokjes bevroren

 

Bereidingswijze cocktail

  • Vul een cocktailshaker met ijs
  • Voeg de sake, kersenlikeur, grapefruitsap en suikersiroop toe
  • Shake tot goed gekoeld
  • Plaats de ijsblokjes in een mooi glas
  • Zeef de inhoud van de cocktailshaker in het glas
  • Voeg tot slot raspberry & rhubarb tonic naar smaak toe
Ingrediënten
60 ml
Versgeperste grapefruitsap
15 ml
Kersenlikeur
8 ml
Suikersiroop
Raspberry & rhubarb tonic
Eetbare kersenbloesem voor ijsklontjes

Bekijk meer recepten


Bekijk meer producten

Sitemap

Home
Assortiment
Recepten
Merken
Over YamaFoodShop
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Contact

info@yamafoodshop.nl
+31 (0) 85 273 88 80

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Follow us

© 2025 YamaFoodShop.nl | Privacyvoorwaarden | Algemene voorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.