Gierstepap met gekaramelliseerde banaan

Kikkoman - Kuki | 2 personen
2 personen
Gierstepap met gekaramelliseerde banaan
Bereidingswijze
  • Spoel de gierst eerst met koud water en blancheer vervolgens met kokend water. Doe de gierst in een steelpan, giet er tweemaal zoveel water bij en breng aan de kook. Zet het vuur lager, dek af en laat 12 minuten koken, tot al het water is opgenomen.
  • Voeg 1 el ahornsiroop en de kokosmelk toe aan de gekookte gierst. Roer en dek gedurende 5 minuten af.
  • Snijd de bananen in de lengte door.
  • Verhit de  sesamolie, de Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en 2 el ahornsiroop in een koekenpan. Voeg de bananen toe en karamelliseer ze aan beide kanten.
  • Doe de gierstpap in kommen en leg de bananen erop. Bestrooi met cacaopoeder en pistachenoten. Je kan ook andere favoriete noten gebruiken voor dit gerecht.
Ingrediënten
120 gram
Gierst (ongekookt gewicht)
200 ml
Kokosmelk
3 el
Ahornsiroop
2
Bananen
1 tl
Cacaopoeder
1 el
Gepelde pistachenoten

Bekijk meer recepten


Bekijk meer producten

Sitemap

Home
Assortiment
Recepten
Merken
Over YamaFoodShop
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Contact

info@yamafoodshop.nl
+31 (0) 85 273 88 80

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Follow us

© 2025 YamaFoodShop.nl | Privacyvoorwaarden | Algemene voorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.