Amarantbowl met oesterzwammen en gepocheerd ei

Kikkoman | 2 personen
2 personen
Amarantbowl met oesterzwammen en gepocheerd ei
Bereidingswijze
  • Kook de amarant in een pan volgens de aanwijzingen op de verpakking tot hij zacht wordt.
  • Snij de selderij in stukjes van ½ cm. Doe in een kom met de rucola en de olijfolie.
  • Meng de schoongemaakte oesterzwammen met Kikkoman-sojasaus, Spaanse peper en kruiden en bak ze in olijfolie.
  • Bereid de eieren als alles klaar is. Kook water in een diepe pan en voeg azijn toe. Roer met een lepel om een draaikolk te creëren en breek er een ei in. Herhaal dit met het andere ei. Zet het vuur lager zodat het water slechts zachtjes kookt en pocheer elk ei 2,5 minuten.
  • Serveer de amarant met oesterzwammen, saladegroenten en een gepocheerd ei op smaak gebracht met Spaanse en witte peper.
Ingrediënten
100 gram
Amarant
40 gram
Rucola
100 gram
Selderij
3 el
Olijfolie
2
Eieren
0,5 tl
Appelciderazijn
1,5 el
Gehakte Spaanse peper
0,5 tl
Rode peper
150 gram
Oesterzwammen
2 el
Gehakte bieslook
1 el
Gehakte peterselie

Bekijk meer recepten


Bekijk meer producten

Sitemap

Home
Assortiment
Recepten
Merken
Over YamaFoodShop
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Contact

info@yamafoodshop.nl
+31 (0) 85 273 88 80

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Follow us

© 2025 YamaFoodShop.nl | Privacyvoorwaarden | Algemene voorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.