Consument
Bamboe matje voor het maken van sushi.
Rijstlepel
Geschikt voor inductie. Traditionele pan voor het maken van tamagoyaki (Japanse omelet).
Kunststof mal voor het maken van futomaki (grote sushirollen).
Traditionele koperen pan voor het maken van tamagoyaki (Japanse omelet).
Yakiniku Nabe is een traditionele Japanse pan met een inhoud van 1,75 l.
Yakiniku Nabe is een traditionele Japanse pan met een inhoud van 2,1 l.
Yattoko Nabe is een traditionele Japanse schaal zonder handvat. Inhoud: 1,6 .
Yattoko Nabe is een traditionele japanse schaal zonder handvat. Inhoud: 2,5 l.
Yattoko Nabe is een traditionele Japanse schaal zonder handvat. Inhoud: 4,5 l.
Lengte 23 cm, gewicht 260 gr.
Inhoud: 0,38 l.
Roestvrijstalen pollepel; de kleinste uit deze set.
Inhoud: 0,55 l.
Roestvrijstalen pollepel; de middelste uit deze set.
Roestvrijstalen pollepel; de grootste uit deze set.
Traditionele lichtgewicht bamboe pollepel.
Traditioneel Japans koksmes uit de Seki Magoroku serie.
Japanse chopsticks (hout, disposable)
Mooi uitgevoerde eetstokjes met teken uit de Japanse dierenriem (Paard).
Mooi uitgevoerde eetstokjes met teken uit de Japanse dierenriem (Rat).
Mooi uitgevoerde eetstokjes met teken uit de Japanse dierenriem (Os).
Mooi uitgevoerde eetstokjes met teken uit de Japanse dierenriem (Zwijn).
Mooi uitgevoerde eetstokjes met teken uit de Japanse dierenriem (Slang).
Mooi uitgevoerde eetstokjes met teken uit de Japanse dierenriem (Haan).
Uitlekpapier voor tempura.
Speciale, niet-plakkende handschoenen (maat S). Ideaal bij het verwerken van sushirijst.
Speciale, niet-plakkende handschoenen (maat M). Ideaal bij het verwerken van sushirijst.
Speciale, niet-plakkende handschoenen (maat L). Ideaal bij het verwerken van sushirijst.
© YamaFoodShop 2019-2023