Header YFS.nl 1510x265

Bier- en teriyakivarkenskoteletten

Bereidingswijze

  • Doe de varkenskoteletten in een kom. Kruid met de gerookte peper, azijn, rozemarijn, mosterd, zwarte peper en honing. Meng grondig. Voeg de Kikkoman Teriyaki marinade toe en meng. Giet het bier over het vlees en zet het 1 uur in de koelkast om te marineren.
  • Haal het vlees uit de marinade en grill op een hoge temperatuur gedurende 7 minuten aan elke kant.
  • Tip: Serveer de varkenskoteletten met in aluminiumfolie gebakken aardappelen met kruidenboter.

Ingrediënten

Voor 2 personen

Alle recepten

  • 2 varkenskoteletten (150 g elk)
  • 5 el Kikkoman Teriyaki Marinade
  • 1 el appelazijn
  • 0,5 tl gerookte peper
  • 150 ml bier
  • 1 tl honing
  • 1 el mosterd
  • Zwarte gemalen peper naar smaak
  • 0,5 tl gedroogde rozemarijn

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen