Assortiment
取り扱い商品
Otafuku Nanbanzuke Vinegar (300 ml.)
Nanbanzuke is een Japans visgerecht. Om het te bereiden, wordt de vis (vaak Japanse jack makreel of wakasagi spiering) gebakken en vervolgens gemarineerd in een mengsel van azijn (Otafuku Nanbanzuke Su), wortels, suiker en chilipepers.
Ingrediënten:
Azijn, suiker, water, gehydrolyseerd eiwit [mais, soja], sojasaus (water, soja, tarwe, zout), zout, smaakversterkers (E621, E631, E627), zeewierextract
Van 11 augustus t/m 27 augustus 2023 ontvangt u maar liefst 20% korting op dit product!
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie (kJ) | 448 |
Energie (kcal) | 107 |
Vet (g) | 0 |
waarvan verzadigd vet (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 23,3 |
waarvan suikers (g) | |
Eiwitten (g) | 1,9 |
Zout (g) | 4,5 |