Assortiment
取り扱い商品
Lange, dunne schaafsels van gedroogde kombu (kelp).
Tororo Kombu zijn dunne en lange vlokken gemaakt van kombu. Deze wordt gedroogd en vervolgens verzacht in azijn. Het is een populair ingrediënt voor soepen in Japanse stijl. Met dit ingrediënt kun je heel eenvoudig umami aan je gerechten toevoegen. Je voegt de Tororo Kombu eenvoudig toe aan soepen. Strooi het over udon noedels, okonomiyaki, yakisoba of gebruik ze om nori te vervangen voor je onigiri rijstballetjes. Probeer ook eens op pizza en toast voor een unieke fusion-smaakervaring.
Ingrediënten:
Kelp, azijn, suiker, smaakversterker E621, trehalose, glansmiddel E1204, zoetstof E950
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie (kJ) | 1021 |
Energie (kcal) | 244 |
Vet (g) | 1,0 |
waarvan verzadigd vet (g) | 0,54 |
Koolhydraten (g) | 54,5 |
waarvan suikers (g) | 3,7 |
Eiwitten (g) | 4,3 |
Zout (g) | 4,8 |