Assortiment
取り扱い商品
Tofu met een stevige structuur en een milde smaak.
Tofu met een stevige structuur en een milde smaak. Tofu wordt gemaakt door sojamelk te stremmen met natuurlijke, mineraalrijke toevoegingen op basis van calcium en magnesium. Door de neutrale smaak is het product eenvoudig toe te passen in diverse (vegetarische) gerechten of als broodbeleg. Doordat tofu snel de smaak overneemt van andere ingrediënten wordt deze vaak gemarineerd, bijvoorbeeld in sojasaus, en vervolgens gebakken.
Ingrediënten:
Water, sojabonen, geïsoleerde sojaeiwit (sojagehalte 12,6%), zuurteregelaar: E575, verdikkingsmiddel: E509.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie (kJ) | 255 |
Energie (kcal) | 61 |
Vet (g) | 3 |
waarvan verzadigd vet (g) | 0,5 |
Koolhydraten (g) | 1,8 |
waarvan suikers (g) | 0,5 |
Eiwitten (g) | 6,6 |
Zout (g) | 0 |