Kikkoman Gluten Free Sojasaus 250 ml
De glutenvrije variant van de bekende Kikkoman sojasaus.
Omschrijving
De glutenvrije variant van de bekende Kikkoman sojasaus.
Sojasaus is dé smaakmaker in de Japanse keuken. Natuurlijk gegist uit sojabonen en tarwe en met een rijke, complexe smaak. Geschikt voor een groot aantal gerechten zoals rijst en deegwaren, vis-en vleesgerechten, marinades, sauzen, dressings, terrines en soepen.
Kikkoman is één van de weinige merken natuurlijke sojasauzen en is wereldwijd bekend en gewaardeerd om zijn kwaliteit. Al eeuwenlang verfijnt de natuurlijk gebrouwen sojasaus Aziatische en vooral Japanse gerechten. Inmiddels wordt Kikkoman sojasaus door chefs over de hele wereld als allround smaakmaker gebruikt. Niet voor niets is Kikkoman wereldmarktleider in sojasaus.
Ingrediënten:
Water, sojabonen, zout, azijn.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie (kJ) | 207 |
Energie (kcal) | 49 |
Vet (g) | 0 |
waarvan verzadigd vet (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 1,7 |
waarvan suikers (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 8,6 |
Zout (g) | 14,1 |