Header YFS.nl 1510x265

Seafood salade met miso dressing

Bereidingswijze

  • Pel de garnalen en laat de kop eraan. Maak de coquilles schoon. Leg de garnalen en coquilles op een theedoek zodat het overtollige vocht opgenomen wordt. 

  • Snijd de mango en de pitahaya in mooie blokjes. Halveer de cherrytomaatjes.

  • Verwarm een ruime koekenpan met een scheutje olie. Bestrooi de garnalen en coquilles met een beetje zout en bak circa 1 minuut per kant. Zet het vuur uit en laat nog even in de pan rusten.

  • Meng de Miso Sauce met de zonnebloemolie en het rasp en sap van een halve limoen. Meng dit door de sla.

  • Leg de sla op een mooi bord en leg alle gesneden ingrediënten erop. Maak het geheel af met de garnalen en coquilles. Strooi tot slot Irigoma Kuro over de salade.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bijgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen