Header YFS.nl 1510x265

Uiensoep met paddenstoelen en miso

Bereidingswijze

  • Snijd de witte uien in dunne ringen en hak de knoflookteentjes en 200 gr champignons in kleine blokjes.
  • Doe een eetlepel roomboter in de pan en fruit hierin de ui, champignons en knoflook tot deze lichtbruin is.
  • Blus het geheel af met een flinke scheut sake en breng aan de kook.
  • Doe er 1 liter water, 1 steranijs en 100 gr Miso Ramen Soup bij en laat met de deksel op de pan 1 uur trekken.
  • Doe in een kommetje wat plakjes rauwe champignons, wat fijngehakte peterselie, 1/2 theelepel geroosterde sesamzaadjes en een paar druppels sesamolie.
  • Doe de soep in de kom en roer goed door.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Voorgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen