Header YFS.nl 1510x265

Teriyaki noedels met garnalen

Bereidingswijze

  • Bereid de Inaka Udon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Rooster de Irigoma Shiro zonder olie in een wok goudbruin en haal ze uit de wok. Laat afkoelen op een bord.
  • Pel en snijd de ui in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Pel de garnalen en maak ze schoon (verwijder indien nodig het darmkanaal).
  • Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes.
  • Snijd de paksoi in blokjes.
  • Verhit een scheutje olie in een wok en bak de ui en knoflook 2 minuten.
  • Voeg de garnalen toe en bak ze in circa 4 minuten bruin en bijna gaar.
  • Voeg vervolgens de noedels toe en warm goed door.
  • Voeg de paksoi toe en bak het goed mee. Voeg daarna de mango toe.
  • Blus af met Yama Teriyaki Mirinsaus en warm kort door.
  • Bestrooi met de sesamzaadjes en koriander en serveer direct.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen