Bereidingswijze
- Bereid de Inaka Udon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Rooster de Irigoma Shiro zonder olie in een wok goudbruin en haal ze uit de wok. Laat afkoelen op een bord.
- Pel en snijd de ui in ringen. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Pel de garnalen en maak ze schoon (verwijder indien nodig het darmkanaal).
- Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes.
- Snijd de paksoi in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een wok en bak de ui en knoflook 2 minuten.
- Voeg de garnalen toe en bak ze in circa 4 minuten bruin en bijna gaar.
- Voeg vervolgens de noedels toe en warm goed door.
- Voeg de paksoi toe en bak het goed mee. Voeg daarna de mango toe.
- Blus af met Yama Teriyaki Mirinsaus en warm kort door.
- Bestrooi met de sesamzaadjes en koriander en serveer direct.