Header YFS.nl 1510x265

Quinoa bowl met citrusgarnalen en komkommersalade

30 min

Bereidingswijze

  • Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Klop ondertussen het ei los met 1 theelepel Kikkoman Ponzu, limoenschil en bloem. Wentel de schoongemaakte garnalen in dit beslag en bak ze in hete olie.
  • Snijd de komkommers in dikke plakken, meng met gehakte chili, gehakte bieslook, citroenschil, 1 theelepel Kikkoman Ponzu en sesamzaadjes.
  • Meng de gehakte koriander met de gekookte quinoa.
  • Verdeel alles over twee kommen en serveer.

Ingrediënten

Voor 2 personen

Alle recepten

  • 100 gram quinoa
  • Verse koriander
  • 200 gram rauwe garnalen met staarten eraan
  • 1 ei
  • 2 el bloem
  • 1 tl limoenschil
  • 4 el olie
  • 120 gram komkommer
  • 1 tl gehakte Spaanse peper
  • 1 tl gehakte bieslook
  • 1 theelepel citroenschil

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen