Header YFS.nl 1510x265

Pork Yakisoba

15 min

 

De speciale yakisobasaus geeft dit gerecht de typerende smaak. Yakisoba kun je zowel met rund, varkensvlees of kip maken. Maar ook vegetarisch is dit een perfect (bij)gerecht.

Bereidingswijze

  • Snijd de wortel en witte ui in reepjes. Snijd de spitskool in grove stukken.
  • Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Meng vervolgens 2 el olie door de ramen.

  • Verwarm de wok en voeg 1 tl olie toe. Voeg het spek toe en roerbak op hoog vuur tot dit voor 80% gaar is.

  • Doe de ui en wortel erbij en roerbak alles 1 minuut. Voeg de noedels toe en roerbak op hoog vuur tot het heet is. Voeg de spitskool toe en roerbak 1 minuut.

  • Meng de Yama Yakisoba Sauce er door en roerbak alles nog 1 minuut.

  • Serveer de Yakisoba op 4 grote borden en top het af met beetje Aonori en Katsuobushi.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen