Header YFS.nl 1510x265

Okonomiyaki

40 min

Bereidingswijze

  • Meng bloem, bouillon en ei en het laat 5 minuten staan

  • Snijd de spitskool in fijne reepjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Snijd het spek in blokjes
  • Verhit een koekenpan met een scheutje olie en vorm pannenkoekjes. Kleine pannenkoekjes voor kleine eters en grotere pannenkoeken voor grotere eters

  • Verwarm een ruime koekenpan en smelt de boter. Voeg de reepjes knolselderij en visbouillon toe. Laat stoven totdat de visbouillon is ingedampt en er een saus ontstaat met een mooie dikte. Breng het geheel op smaak met een beetje vers citroensap.

  • Leg op elk pannenkoekje wat blokjes spek, spitskool en bosui. Doe dit als het beslag nog vloeibaar is aan de bovenkant, anders vallen de toppings er tijdens het omdraaien van de okonomiyaki af

  • Draai de pannenkoekjes om zodra de onderkant mooi goudbruin is en bak de andere kant ook mooi goudbruin

  • Haal de pannenkoekjes uit de pan en garneer ze met de verschillende toppings

Ingrediënten

Voor 4 personen

Alle recepten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen