2_Header_seafood_1510x265

Okayaki

30 min + 30 min

Bereiding

  • Doe de bloem samen met het zout en de olie in een kom. Voeg het kokende water toe
  • Meng alles door elkaar. Kneed 10 minuten tot een soepel deeg. Kneed met je handen of laat de keukenrobot het werk doen
  • Doe de deegbal opnieuw in de kom en dek af met plastic folie. Laat het deeg minimaal 30 minuten rusten. Langer mag ook, daardoor wordt het deeg nog elastischer. Dit is een belangrijke stap, dus sla dit zeker niet over!
  • Snijd de garnalen met een mes tot tartaar
  • Meng alle ingrediënten voor de vulling, incl. de garnaal-tartaar. Laat 30 minuten rusten in de koelkast
  • Maak gelijke balletjes van het deeg en rol deze uit tot dunne plakjes. Leg een lepel vulling in het midden en vouw dicht
  • Je kunt ze nu bakken in de pan

 

Tip: naar wens kun je de balletjes voor het bakken door tempura-beslag met reepjes nori halen (zie foto)

Ingrediënten

Voor 12 stuks

Alle recepten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen