Header YFS.nl 1510x265

Kabeljauw tsukune met teriyakisaus

30 min

Bereidingswijze

  • Snijd de kabeljauw in grove stukken
  • Draai de kabeljauw samen met de eieren, la-yu en panko in de keukenmachine tot een mooi mengsel. Draai niet té lang; het mag grof blijven
  • Snijd de bosui in fijne ringetjes. Rasp de gember fijn. Meng deze samen met de sesam door de vis-pasta heen
  • Maak je handen iets nat en rol mooie kleine balletjes ter grootte van een 2 euro munt
  • Verwarm een koekenpan met ruim olie en bak de balletjes op middelmatig vuur mooi gelijkmatig bruin en gaar
  • Bestrijk de balletjes - zodra deze klaar zijn - met de teriyakisaus
  • Serveer de balletjes in een grote schaal met en beetje rijst of noodles. Ook heerlijk als borrelhapje!

 

Tip: bestrooi naar smaak met wat bieslook en witte sesam.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Alle recepten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen