2_Header_seafood_1510x265

Gefrituurde garnalen met zeewier en kwartelei

45 min

Bereiding

  • Pel de garnalen, maar laat de staart eraan zitten
  • Snijd de rugzijde open ( maar niet geheel doorsnijden), haal  het darmkanaal eruit en spoel de garnalen schoon met water. Dep de garnalen droog en marineer met zout en peper. Laat 30 minuten rusten
  • Klop een ei in een kom en haal de garnalen erdoorheen. Leg de garnalen plat neer in een bord. Bedek de garnalen aan beide kanten met tempura-mix. Snijd de zeewier op maat en leg het op de garnalen. Leg hier een kwartelei op en rol het geheel dicht
  • Frituur de pakketjes 5 minuten op 170 graden

    Snijd de gefrituurde pakketjes doormidden en leg het op een bord.

    Serveren met Yama Japanese Sesame Sauce en groenten naar keuze.

     

 

Ingrediënten

Voor 4 personen

Alle recepten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen