Header YFS.nl 1510x265

Bloemkool katsu curry

25 min

Bereidingswijze

  • Ontdoe de bloemkool van het loof en snij de bloemkool in plakken of roosjes.
  • Gaar de bloemkool door kort te blancheren in kokend water, of bestrijk met olie en grill op de BBQ gaar.
  • Snijd de ui in halve ringen en fruit aan.
  • Voeg de curryblokjes en hoeveelheid water zoals aangegeven op de verpakking toe.
  • Schil de wortel en blancheer of grill gaar.
  • Voeg de wortel toe aan de curry.
  • Maak van bloem met een beetje water een papje met de dikte van yoghurt.
  • Peper en zout de bloemkool, haal door het bloempapje en vervolgens door Panko.
  • Bak de bloemkool in ruim olie goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bijgerechten

  • 1 bloemkool
  • 4 blokjes Vermont Curry Mild
  • 1 ui
  • 5-6 bospeentjes
  • 2 el bloem

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen