Header YFS.nl 1510x265

Aziatische bloemkool-wings

Bereidingswijze

  • Verdeel de bloemkool in roosjes en was deze.
  • Meng het meel met ca. 150 ml water en sojasaus. Wentel de roosjes hierin en leg ze op een van bakpapier voorziene bakplaat.
  • Bak in de voorverwarmde oven op 225°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Schil de knoflook, pers deze en meng hem met ketchup, Tamari, siroop, gember, olie en limoensap.
  • Meng de hete bloemkool-wings met de marinade, leg ze terug op de bakplaat en bak ze nogmaals gedurende ca. 5 à 10 minuten.
  • Reinig de lenteuitjes, was deze en snijd in fijne ringen.
  • Breng de kokosmelk met de pindakaas aan de kook en breng op smaak met limoensap, sojasaus en chilipoeder.
  • Garneer de bloemkool-wings met lenteuitjes, sesam en koriander en serveer met de kokossaus.

Ingrediënten

Voor 4 porties

Alle recepten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen