Assortiment
取り扱い商品
Een donkere glaceersaus voor o.a. gerookte vis en (varkens)vlees.
Een heerlijke, donkere glaceersaus die breed toepasbaar is.
Uitstekend geschikt voor gerookte visgerechten (paling, makreel), maar ook als woksaus of dressing. Hoewel de saus traditioneel bedoeld is om Japanse paling (unagi) te glaceren, is deze ook heerlijk in combinatie met varkensvlees of rundvlees. Probeer de saus ook eens bij spareribs.
Ingrediënten:
Suiker, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), water, zoete rijstwijn (glucosestroop, water, suiker, rijstazijn), gemodificeerd maiszetmeel, rijstazijn, kleurstof E150d, natuurlijk aroma, conserveermiddel E202
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie (kJ) | 812 |
Energie (kcal) | 194 |
Vet (g) | 0 |
waarvan verzadigd vet (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 46,1 |
waarvan suikers (g) | 39,8 |
Eiwitten (g) | 2,4 |
Zout (g) | 4,5 |