Assortiment
取り扱い商品
Donkere glaceersaus met een volle sojasmaak.
Donkere glaceersaus met een volle sojasmaak. Te gebruiken om o.a. gegrilde paling of vlees af te lakken.
Uitstekend geschikt bij gerookte visgerechten (paling, makreel), maar ook als woksaus of dressing. Hoewel de saus traditioneel bedoeld is om Japanse paling (unagi) te glaceren, is deze ook heerlijk in combinatie met varkensvlees of rundvlees. Probeer de saus ook eens bij spareribs.
Ingrediënten:
Suiker, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), water, zoete rijstwijn (glucosestroop, water, suiker, sake, azijn, zout), gemodificeerd maiszetmeel, rijstazijn, natuurlijk aroma, kleurstof: E150d.
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie (kJ) | 803 |
Energie (kcal) | 192 |
Vet (g) | 0 |
waarvan verzadigd vet (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 45,6 |
waarvan suikers (g) | 40 |
Eiwitten (g) | 2,4 |
Zout (g) | 4,8 |