Tsuyu no Moto Morita 340 ml
Geconcentreerde dashi-bouillon met sojasaus.
Omschrijving
Geconcentreerde dashi-bouillon met sojasaus. Te gebruiken als basis voor tempurasaus, als oosterse bouillon (verdunnen met twee delen water) of voor noedels.
De basis voor tsuyu no moto is dashi. Dashi wordt gemaakt van bonitovlokken (schaafsel van gedroogde en gefermenteerde tonijn). De krachtige smaak van de bonito zorgt voor umami, een natuurlijke smaakmaker. Door de toevoeging van sojasaus wordt dit effect nog eens extra versterkt.
Ingrediënten:
Water, sojasaus (ontvette sojabonen, tarwe, zout, sojabonen, water), suiker, zout, gistextract, shiitake extract (dextrine, shiitake, zout, tarwezemelen, gistextract), kelpextract (kelp, zout, alcohol), smaakversterker E635, voedingszuur (melkzuur, azijnzuur).
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie (kJ) | 339 |
Energie (kcal) | 81 |
Vet (g) | 0 |
waarvan verzadigd vet (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 18,3 |
waarvan suikers (g) | 16,2 |
Eiwitten (g) | 1,69 |
Zout (g) | 10 |