Header YFS.nl 1510x265

Lobster bun met kerrie mayo

Bereidingswijze

  • Breng een pan water met zout aan de kook en kook hierin de kreeft. Reken 1 minuut per 100 gram gewicht.
  • Koel de kreeft daarna af in ijskoud water. Haal daarna het vlees uit de schaal van de kreeft.
  • Verwarm de olie in een kleine pan en voeg de kerriepoeder toe. Verwarm dit circa 20 seconden op een zeer lage temperatuur tot dat het begint te schuimen.
  • Laat de kerriepoeder even afkoelen. Roer daarna de Kewpie mayonaise er doorheen.
  • Snijd de mango in blokjes.
  • Snijd de broodjes open en doe er wat mango blokjes tussen en wat stukjes kreeft.
  • Top als laatste af met wat kerrie mayonaise en wat blaadjes cress of kleine sla blaadjes.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Lunchgerechten

  • 1 Kreeft
  • 1 el Zonnebloem olie
  • 1 tl Kerriepoeder
  • 4 witte puntjes
  • 1 Mango
  • 1 bakje cress na keuze

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen