Header YFS.nl 1510x265

Zoete paprika met kippengehakt

Bereidingswijze

  • Pel en snipper de sjalot, schil en rasp de gember. 
  • Meng dit samen met de Irigoma Shiro, Kikkoman Sojasaus, Hon Mirin en Panko door het kippengehakt.
  • Verwarm de oven voor op 200ºC. 
  • Snijd de zoete paprika in ringen van 2 centimeter en leg deze in een ovenschaal. Vul alle paprika ringen met het gehakt en zet dit voor circa 8 minuten in een voorverwarmde oven.
  • Verhit een klein pannetje en bak de shiitake circa 3 minuten op middelhoog vuur en blus af met de Kewpie Sesame Soy Dressing.
  • Snijd de komkommer in dunne plakjes en besprenkel met een beetje Uchibori Sushi Vinegar.
  • Serveer de paprikaringen met de shiitake en de komkommer.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen