- Snijd het groene gedeelte van de bosui af en bewaar voor het laatst. Snijd de rest van de bosui in balkjes van circa 4 centimeter lang.
- Schil de knolselderij en snij het in stukjes van circa 4 centimeter. Breng een pan water met een beetje zout aan de kook en blancheer de knolselderij circa 2 minuten.
- Snijd de eendenborst in de breedte in plakjes van circa 1,5 centimeter dik.
- Begin nu met het om en om rijgen van de knolselderij, bosui en eendenborst.
- Verhit een grillpan op het vuur en leg de spiesen met de vetrand van de eend naar beneden in de grillpan.
- Grill de spiezen circa 2 minuten per kant. Lak ze vervolgens met de Yakitorisaus en draai ze om, herhaal het lakken een aantal keren.
- Snijd het achtergehouden groene gedeelte van de bosui fijn en strooi over de spiesjes. Rasp er als laatste een klein beetje sinaasappelschil overheen en bestrooi met de Aonori.