Header YFS.nl 1510x265

Tuna ikura poké

Bereidingswijze

  • Kook de sushirijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Koel terug tot handwarm en breng op smaak met de Uchibori Sushi Vinegar.

  • Snijd de tonijn in plakjes en marineer 10 minuten in de Kikkoman Sojasaus.
  • Schil de mango en snijd deze in blokjes.
  • Snijd de komkommer in blokjes.
  • Schil de pitahaya en snijd deze in blokjes.
  • Schep de rijst in kommen. Tip: serveer de rijst in een pokébowl altijd lauw warm! Houd als regel aan: beter te warm dan te koud.

  • Bestrooi de rijst met de Wasabi Furikake.
  • Verdeel alle ingrediënten over de bowls en schep er als laatste de wilde zalm eitjes op. Bestrooi tot slot met de Harinori.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen