Header YFS.nl 1510x265

Sushirito met zalm

Bereidingswijze

  • Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.

  • Zodra de rijst gaar is laat je deze iets afkoelen en meng de sushi azijn er doorheen.

  • Laat de rijst afkoelen tot circa 30 graden.
  • Snijd de avocado in partjes en verwijder de schil.
  • Verwijder eventuele huid van de zalm en graten.
  • Snijd de zalm vervolgens in lange dunne repen.
  • Snijd de komkommer in de lengte door en zorg dat deze even lang als een norivel is.

  • Verdeel de rijst over een nori velletje en zorg dat het circa 1 centimeter dik is.
  • Leg in het midden van het norivel alle gesneden ingrediënten samen met chuka wakame, zwarte sesamzaadjes, teriyaki mirin saus en een beetje Kewpie mayonaise.
  • Rol de sushirito vervolgens zo straks mogelijk op, snijd hem doormidden en verpak de sushirito.

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen