Bereidingswijze
- Kook de Inaka Udon in heet water voor 12 minuten en giet vervolgens af met een vergiet. Spoel de Udon af met koud water en laat het uitlekken voor 30 minuten.
- Verhit in een wok of grote koekenpan 2 el olie. Voeg de oesterzwammen toe en bak deze goudbruin
- Sprenkel 2 tl Kikkoman sojasaus en 1 tl azijn over de oesterzwammen en meng deze goed door. Doe deze vervolgens in een kom.
- Verhit in een wok of grote koekenpan 4 el olie. Doe de fijn gesneden knoflook in de hete olie voor 15 seconden en voeg de kokkels en de Inaka Udon toe. Roerbak tot dat de Udon noodles warm zijn.
- Sprenkel de Tsuyu no Moto over de Udon noodles en roerbak verder voor 2 minuten. Voeg de Tobanjan toe en meng het goed door de Udon noodles.
-
Verdeel de Udon noodles over de borden en strooi de Aonori er overheen. Doe de gebakken oesterzwammen over de Udon noodles.