Header YFS.nl 1510x265

Sobanoedels met garnalen, zeekraal en ponzu-dressing

Bereidingswijze

  • Klop in een kommetje een dressing van de Ponzu, het citroensap en de sesam- en olijfolie.
  • Maak de zeekraal schoon en snijd de bieslook fijn.
  • Kook de sobanoedels gaar, giet ze daarna af en spoel ze af met koud water.
  • Bak terwijl de sobanoedels koken de garnalen met een beetje olijfolie.
  • Haal de garnalen uit de pan en bak daarna de zeekraal in een beetje olijfolie gedurende 1-2 minuten.
  • Meng de koude sobanoedels met de dressing, bieslook, sesamzaadjes en zeekraal.
  • Breng op smaak met sansyo en zwarte peper. Voeg naar wens een paar eetlepels koud water toe voor een smeuïger resultaat.
  • Serveer de sobanoedels met de gebakken garnalen en eventueel een partje citroen.

Een el (eetlepel)= 15 ml en een tl (theelepel)= 5 ml.

Ingrediënten

Voor drie personen

Alle recepten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen