De speciale yakisobasaus geeft dit gerecht de typerende smaak. Yakisoba kun je zowel met rund, varkensvlees of kip maken. Maar ook vegetarisch is dit een perfect (bij)gerecht.
Bereidingswijze
- Snijd de wortel en witte ui in reepjes. Snijd de spitskool in grove stukken.
-
Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Meng vervolgens 2 el olie door de ramen.
-
Verwarm de wok en voeg 1 tl olie toe. Voeg het spek toe en roerbak op hoog vuur tot dit voor 80% gaar is.
-
Doe de ui en wortel erbij en roerbak alles 1 minuut. Voeg de noedels toe en roerbak op hoog vuur tot het heet is. Voeg de spitskool toe en roerbak 1 minuut.
-
Meng de Yama Yakisoba Sauce er door en roerbak alles nog 1 minuut.
-
Serveer de Yakisoba op 4 grote borden en top het af met beetje Aonori en Katsuobushi.