Header YFS.nl 1510x265

Mosselen met kokos-kerrie-sojasaus

Bereidingswijze

  • Doe kokosmelk, kerriepoeder, Kikkoman sojasaus en suiker in een kom en roer.
  • Snijd daarna de uien in dunne plakjes.
  • Verhit olijfolie in een pan en bak knoflook, ui en laurierblad.
  • Voeg vervolgens de mosselen, witte wijn en water toe, doe het deksel op de pan en kook tot alle mosselschelpen open zijn
  • Voeg het kokosmelkmengsel toe en breng het geheel kort aan de kook.
  • Strooi er tot slot nog wat grof gehakte peterselie overheen.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

  • 250 ml kokosmelk
  • 4 tot 5 gr kerriepoeder
  • 5 gr suiker
  • 200 gr uien
  • 200 ml olijfolie
  • 1 knoflookteen
  • 1 laurierblad
  • 1 kg mosselen
  • 80 ml witte wijn
  • 80 ml water
  • peterselie

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen