Header YFS.nl 1510x265

Krokante zalm met shiitake en tsuyu saus

Bereidingswijze

  • Leg de zalm in een ovenschaal en verwarm de oven voor op 180°C. Meng de Panko met de Wasabi Furikake en zonnebloemolie. Leg het panko mengel op 1 zijde van de zalmfilets

  • Breng een pan water met een snufje zout aan de kook en blancheer de bimi beetgaar.

  • Verwarm een koekenpan met een scheutje olie op middelhoog vuur. Bak de shiitake mooi goudbruin. Snijd de knoflook fijn en voeg deze toe aan de pan. Meng de Tsuyu no Moto met het water, blus hier de pan mee af en laat vervolgens 2 minuten koken. Voeg de boter toe, wals de pan heen en weer totdat het opgelost is en de saus is gebonden.

  • Bak de zalm in de voorverwarmde oven in circa 10 minuten gaar en krokant.

  • Leg de zalm in het midden van het bord, serveer met de groenten en saus.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen