Header YFS.nl 1510x265

Kimchee stoofvlees

Bereidingswijze

  • Snijd de riblappen in grote stukken van 4 bij 4 centimeter.
  • Pel en snijd de uien grof, schil de wortel en snijd deze in plakjes van circa 1 centimeter dik.
  • Snijd de gember in plakken, kneus de citroengras en snijd doormidden.

  • Verwarm een ruime stoofpan met een scheut olie en laat deze gloeiend heet worden.

  • Bak het vlees goed aan en zet vervolgens het vuur lager. Voeg de uien, gember, wortel en citroengras toe en bak circa 2 minuten mee. Blus vervolgens af met de vissaus, Kikkoman Sojasaus en Uchibori Sushi Vinegar.

  • Voeg de runderbouillon toe en laat het vlees met de deksel op de pan in circa 3 uur langzaam gaar stoven. Voeg als laatste de Kimchee base toe en laat nog even stoven.

  • Serveer het stoofvlees met Japanse rijst of noodles.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen