Bereidingswijze
-
Marineer de ossenhaas met zout, peper en olijfolie. Bak deze in een koekenpan tot medium gaar en wikkel de ossenhaas in aluminiumfolie.
-
Snijd de spitskool in dunne reepjes en leg deze in koud water met ijsblokjes. Laat het 10 min in het ijskoud water staan en laat daarna de gesneden spitskool uitlekken in een vergiet. Herhaal dit proces voor de rode ui.
-
Kook de udon noodles voor 8 minuten in kokend water. Verdeel de gekookte udon noodles in 4 grote kommen.
- Breng 1,3 liter water aan de kook. Voeg de verpakking Vermont Curry blokjes toe en roer tot de blokjes zijn opgelost in het water en breng aan de kook
- Verdeel de curry bouillion over de 4 grote kommen.
- Leg de gesneden spitskool op de udon noodles. Snijd de ossenhaas in plakjes en leg deze op de spitskool. Leg tot slot de gesneden rode uit op het gerecht.