Header YFS.nl 1510x265

Japanse curry

Bereidingswijze

  • Kook de Itamae Rice gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Pel de ui en snijd deze in grove stukken.
  • Schil de wortel en snijd deze in de lengte doormidden en vervolgens in stukjes van 1 centimeter dik.
  • Snijd de kippendijen in grove blokjes.
  • Was de aardappels en snijd deze met schil in grove stukken.
  • Verhit een scheutje olie in de pan en voeg de ui samen met de kip toe. 
  • Voeg vervolgens de wortel en de aardappels toe en verwarm nog circa 1 minuut door.
  • Schenk het water erbij en breng circa 10 minuten aan de kook.
  • Voeg nu de blokjes Vermont Curry toe. Snijd deze grof, dan lossen ze makkelijker op. 
  • Serveer de curry met rijst op een bord en leg wat Kyurizuke op de rijst. 

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen