Header YFS.nl 1510x265

Gele kerrie rijst met kreeft en Thaise basilicum

Bereidingswijze

  • Kook de sushi rijst volgens dit recept en voeg voor het koken de kurkuma, gember en kerrie poeder toe.
  • Breng een pan water aan de kook met een ruime hoeveelheid zout. Kook de kreeft circa 5 minuten en leg in ijskoud water.
  • Maak de kreeft schoon en haal het vlees uit de schaal en snijd de kreeft in mooie stukjes. Snijd de pithahaya in mooi blokjes

  • Schep de rijst op een bord en leg de stukjes kreeft hierop en garneer af met de pithahaya en de Thaise basilicum.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bijgerechten

  • ½ tl kurkuma poeder
  • ½ tl gember poeder
  • ½ tl kerrie poeder
  • 1 kreeft
  • 1 pithahaya
  • 10 takjes thaise basilicum

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen