Header YFS.nl 1510x265

Gegrilde karbonade met black pepper saus

25 + 60 min

Bereiding

  • Verwarm de grilloven voor op 180 graden.
  • Snijd de groenten in grove stukken en grill of blancheer de groenten gaar.
  • Maak een mengsel van zout, peper, suiker en knoflookpoeder. Marineer de karbonade met het mengsel en laat 60 minuten rusten in de koelkast.
  • Plaats de karbonade 10 tot 12 minuten in de voorverwarmde grilloven. Lak de karbonade af met Yama Black Pepper sauce.
  • Opmaak van het bord
    Verdeel de groenten over 4 borden leg er vervolgens de karbonade naast. 

Ingrediënten

Voor 4 personen

Alle recepten

  • 1 bloemkool
  • 4 bospeen
  • 2 romaine sla
  • 18 g zout
  • 1 tl peper
  • 36 g suiker
  • 5 g knoflookpoeder
  • 4 karbonades à 250 g
  • Yama Black Pepper Sauce

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen