Header YFS.nl 1510x265

Gegrilde asperge salade

20 min

Bereidingswijze

  • Breng water met een beetje zout aan de kook.
  • Schil de asperges en blancheer deze 3 minuten.
  • Doe ze vervolgens direct in koud water om verder garen tegen te gaan.
  • Was de appel, snij in vier gelijke delen en verwijder klokhuis. Snijd de parten met schil in dunne plakjes en besprenkel met een beetje citroensap zodat ze niet verkleuren.
  • Bestrijk de asperges met een beetje olijfolie en grill ze aan alle zijden in een grillpan of op de BBQ.
  • Snijd de gegrilde asperges in stukjes van circa 3 centimeter en meng met de appelpartjes.
  • Besprenkel met de Uchibori Dashi-iri Ponzu Yuzu, wat olijfolie en verse oregano naar smaak.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bijgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen