Header YFS.nl 1510x265

Seafood Yakisoba

15 min

Bereidingswijze

  • Snijd de wortel en witte ui in reepjes. Snijd de spitskool in grove stukken.
  • Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Meng vervolgens 2 el olie door de gekookte noedels.

  • Verwarm de wok en voeg 1 tl olie toe. Voeg de vis toe en roerbak op hoog vuur tot dit voor 80% gaar is.

  • Doe de ui en wortel erbij en roerbak alles 1 minuut. Voeg de noedels toe en roerbak op hoog vuur tot het heet is. Voeg de spitskool toe en roerbak 1 minuut.

  • Meng de Yama Yakisoba Sauce er door en roerbak alles nog 1 minuut.

  • Serveer de Yakisoba op 4 grote borden en top het af met beetje Aonori en Katsuobushi.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hoofdgerechten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen