Header YFS.nl 1510x265

Plaattaart met witte asperges wasabi mayo en furikake

Bereidingswijze

 

  • Verwarm de oven voor op 200 °.
  • Kook de asperges ongeveer vijf minuten totdat ze beetgaar zijn.
  • Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat en vouw de zijkanten om zodat er een opstaande rand ontstaat.
  • Verkruimel de mozzarella en verdeel deze gelijkmatig over het bladerdeeg.
  • Snijd de rode ui in halve ringen en verdeel deze samen met de asperges over de mozzarella.
  • Klop een ei los en gebruik dit om de randen van het bladerdeeg in te smeren, zodat ze mooi goudbruin bakken.
  • Zet de plaattaart 25 minuten in de voorverwarmde oven en bak hem totdat het deeg goudbruin is en de kaas gesmolten.
  • Kook ondertussen de overige twee eieren hard.
  • Verkruimel de eieren en verdeel ze over de plaattaart zodra deze uit de oven komt.
  • Serveer met een aantal dotjes wasabi mayo en strooi de furikake over de taart.

Ingrediënten

Voor 4 personen

Alle recepten

logos

Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen